Dagtraining “De kunst van het schakelen”

Wanneer:
19 november 2021 @ 09:30 – 16:30
2021-11-19T09:30:00+01:00
2021-11-19T16:30:00+01:00

Dit is een training persoonlijke effectiviteit en stresshantering. Tijdens deze dag leer je hoe je zelf aan het stuur van je eigen leven kunt staan in een wereld die een steeds hogere snelheid lijkt te verlangen. In de training werken we de vergelijking van het schakelen verder uit. Je gaat na in welke versnellingen je veel verkeert, welke je vaak overslaat, en wat je daaraan zou willen veranderen.
Lees hier meer over de inhoud van de dagtraining.

Locatie Aan ’t Zandpad in Glimmen

Meedoen? Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

  Gewenste datum*:

  Naam*:

  Geslacht*:

  Geboortedatum*:

  Adres*:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  Telefoon*:

  E-mail*:

  Opmerking/motivatie

  Ik heb kennis genomen van de gang van zaken.

  Ik ga akkoord met de annuleringsregeling


  Weten hoe ik omga met je persoonsgegevens? Lees de privacyverklaring Op Dreef

  Gang van zaken

  Plaatsing gebeurt in volgorde van aanmelding. Na opgave ontvang je per e-mail een nota. Een dag of 5 voor aanvang van een activiteit ontvang je een uitnodiging, met praktische informatie over de locatie, het programma etc. Mocht een activiteit onverhoopt geen doorgang kunnen vinden dan wordt in overleg een andere datum gezocht of wordt het geld geretourneerd.

  Annuleringsregeling

  Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de training wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering tussen 6 en 2 weken voor aanvang van de training wordt de helft van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang van de training kan geen restitutie plaatsvinden.