Minitraining Kennismaken met hoogsensitiviteit

Wanneer:
24 september 2021 @ 09:30 – 12:30
2021-09-24T09:30:00+02:00
2021-09-24T12:30:00+02:00
Waar:
Aan 't Zandpad
Hoge Hereweg 27 Glimmen
Kosten:
€ 49,- inclusief koffie/thee en handout
Contact:
Mieke De Maaré
0628782347

In deze training van 3 uur krijg je inzicht in het begrip hoogsensitiviteit, en hoe dit bij jou “werkt”. Tevens krijg je praktische handvatten om met je hoogsensitiviteit om te gaan.

Zowel mooie als lastige kanten komen aan bod! Je hoort hoe anderen hun sensitiviteit ervaren, en waar zij tegen aan lopen. Je zult merken dat je niet de enige bent die soms moeite heeft het hoofd boven water te houden.

Je leert oefeningen om minder in je hoofd en meer in je lijf te zijn. En om minder last van je omgeving te hebben. Oefeningen die je thuis ook kunt doen.

Voor wie

Voor iedereen die in kort bestek meer wil weten en snappen over zijn of haar gevoeligheid, en met concrete handvatten en tips naar huis wil. Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 7. Locatie: Aan ’t Zandpad Glimmen.

Meedoen?
Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen

  Gewenste datum*:

  Naam*:

  Geslacht*:

  Geboortedatum*:

  Adres*:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  Telefoon*:

  E-mail*:

  Opmerking/motivatie

  Ik heb kennis genomen van de gang van zaken.

  Ik ga akkoord met de annuleringsregeling


  Weten hoe ik omga met je persoonsgegevens? Lees de privacyverklaring Op Dreef

  Gang van zaken

  Plaatsing gebeurt in volgorde van aanmelding. Na opgave ontvang je per e-mail een nota. Een dag of 5 voor aanvang van een activiteit ontvang je een uitnodiging, met praktische informatie over de locatie, het programma etc. Mocht een activiteit onverhoopt geen doorgang kunnen vinden dan wordt in overleg een andere datum gezocht of wordt het geld geretourneerd.

  Annuleringsregeling

  Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de training wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering tussen 6 en 2 weken voor aanvang van de training wordt de helft van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang van de training kan geen restitutie plaatsvinden.