Agenda

sep
6
vr
2019
Introductieochtend training Energieker omgaan met hoogsensitiviteit @ Praktijk Op Dreef
sep 6 @ 09:30 – 12:00

Deze ochtend kun je gratis deelnemen aan een introductiebijeenkomst voor deze training van 6 dagdelen. Je gaat horen en al een klein beetje ervaren hoe jij kunt leren je vitaler te voelen, en minder energie te verspillen. Wees welkom om je nader te informeren, met mij kennis te maken, en te zien of je je thuis voelt op de trainingslocatie.

Doelgroep: mensen die zich in hooggevoeligheid herkennen, zichzelf daarin beter willen leren kennen, en willen leren hoe ze effectiever met hun energie kunnen omgaan. En overwegen aan de training deel te nemen. De ochtend vindt plaats in mijn praktijkruimte in Peize, waar ik dit najaar ook de training organiseer.
NB de ruimte is beperkt, dus geef je tijdig op als je er bij wilt zijn!

sep
20
vr
2019
Training Energieker omgaan met hoogsensitiviteit @ Praktijk Op Dreef
sep 20 @ 09:30 – 12:00

Start vrijdag 20 september, overige data 4 en 18 oktober, 1, 15 en 29 november.

In deze training van 6 dagdelen krijg je handvatten om effectiever met je energie om te gaan, en minder vermoeid te raken.
Lees hier meer over de inhoud van de training. Er is deze keer ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

okt
11
vr
2019
Dagtraining “De kunst van het schakelen” @ Aan 't Zandpad
okt 11 @ 09:30 – 16:30

Dit is een training persoonlijke effectiviteit en stresshantering. In deze training leer je hoe je zelf aan het stuur van je eigen leven kunt staan in een wereld die een steeds hogere snelheid lijkt te verlangen. In de training werken we de vergelijking van het schakelen verder uit. Je gaat na in welke versnellingen je veel verkeert, welke je vaak overslaat, en wat je daaraan zou willen veranderen.
Lees hier meer over de inhoud van de training.