Leven in plaats van overleven
 » coaching loopbaan

coaching loopbaan

Soms kom je in je werk in een situatie terecht waarin je niet goed weet welke keuzes verstandig zijn. “Kunnen mijn kwaliteiten optimaal tot hun recht komen in deze werkomgeving? “Is wat ik nu doe, dat wat ik werkelijk wil?” Op Dreef heeft voor antwoorden op dergelijke vragen het traject ‘coaching loopbaan’.

Huidige baan

Op Dreef kan met jou je huidige baan onder de loep nemen. Je leert hoe jij het beste tot je recht komt, en de balans tussen energiegevers en energievreters kunt verbeteren. Dat kan gaan om je eigen energiebeheer, de werkomgeving, de omgang met collega’s en de inhoud van je werk. Zodat je met meer focus, energie, zelfvertrouwen en plezier kunt werken.

Nieuwe baan

Bij een keuze voor een nieuwe baan ga je met Op Dreef van binnenuit op zoek naar mogelijkheden. Wie ben je, wat wil je en wat kun je (aan), hoe kom je het beste tot je recht? We maken een traject op maat met precies de ingrediënten die je nodig hebt op weg naar een nieuwe baan. Vaak gaat het om een combinatie van een op een sessies en de (groeps)trainingen die Op Dreef aanbiedt.

Er kan tevens begeleiding worden geboden bij netwerken, oriëntatie in de markt, voorbereiding van sollicitaties en het inwerken in een nieuwe baan. Dat kan ook begeleiding op weg naar een eigen bedrijf zijn.

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, waarbij we jouw wensen en doelen in beeld brengen.