Leven in plaats van overleven
coaching outplacement - Op Dreef Coaching

coaching outplacement

Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe werkplek die bij je past? In een-op-een gesprekken in het traject ‘coaching outplacement’ leer je om afscheid te nemen van je huidige werkplek én om je eigen kwaliteiten in te zetten voor een fijn vervolg op je loopbaan en leven. Zodat je kunt voorkomen dat je in een nieuwe baan weer tegen dezelfde problemen aanloopt.

Op Dreef begeleidt veel mensen die afscheid (moeten) nemen van hun werkgever en een budget meekrijgen dat besteed kan worden aan omscholing/coaching/loopbaanoriëntatie. Met Op Dreef ga je in zo’n geval van binnenuit op zoek naar mogelijkheden. Wie ben je en wat kun je (aan), hoe kom je het beste tot je recht?

Traject op maat

We maken een traject op maat met precies de ingrediënten die je nodig hebt op weg naar een nieuwe baan. Vaak gaat het om een combinatie van een op een sessies en naar keuze deelname aan de dagworkshops die Op Dreef aanbiedt.

Er kan tevens begeleiding worden geboden bij netwerken, oriëntatie in de markt, voorbereiding van sollicitaties en het inwerken in een nieuwe baan. Ook professionele begeleiding op weg naar een eigen bedrijf is mogelijk. Op Dreef werkt hierbij regelmatig samen met het naastgelegen blide bv, zo kan alle gewenste expertise op maar ingezet worden.

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek.