Coaching bij burn-out: herstel en re-integratie

Op Dreef begeleidt mensen met ernstige klachten als gevolg van gevorderde roofbouw (overspannenheid en burn-out) intensief bij het herstelproces. Gun jezelf stresscoaching waarbij je écht herstelt. Als je zolang roofbouw pleegt dat je niet meer door rust herstelt, ben je overspannen of burn-out. De lengte van het coachingstraject ‘coaching burn-out: herstel en re-integratie’ is afhankelijk van de omstandigheden.

Wil je beter worden, dan moet eerst je lijf herstellen. Pas daarna wordt gewerkt aan zelfmanagement om niet opnieuw in oude valkuilen te stappen. Deze aanpak, die eerst focust op lichamelijk herstel, is kenmerkend voor de CSR-methode (Chronic Stress Reversal), die ik als partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht hanteer.

Maatwerk bij re-integratie

Maar als je weer aan het werk gaat komt het er pas op aan! Op Dreef begeleidt je stap voor stap en je maakt in overleg met je werk een gedegen re-integratieplan. Indien wenselijk krijgt ook je leidinggevende tips en handvatten om je goed te begeleiden. Zo wordt de kans op terugval een stuk kleiner.

Resultaten aanpak Op Dreef

De aanpak van Op Dreef bij stressklachten levert de volgende resultaten op:

  • Blijvende verandering in werk en levensstijl
  • Kans op terugval sterk gereduceerd
  • Gezonder, effectiever en met meer plezier werken en leven

Natuurlijk is een coachingstraject altijd op maat: bij een kennismaking brengen we samen je wensen en doelen in beeld. Interesse? Neem contact op of lees meer over stress en de gevolgen ervan. Je kunt ook meer lezen over de werkvormen die ik bij Op Dreef gebruik. Of kijk op de website van het CSR-centrum over effectieve behandelmethoden bij stressklachten, burnout en problemen met energie. Ik ben geregistreerd stress-coach bij CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht.