Coaching bij loopbaanvragen

Ben je lekker op Dreef in je werk? Of heb je voortdurend het gevoel dat wat je doet, misschien toch niet is wat je werkelijk wilt? Misschien ervaar je te veel stress of te weinig passie in je loopbaan. Ik kan je begeleiden in de zoektocht naar een zinvolle voortgang van je loopbaan. Om uit jezelf te halen wat er in zit en daar gezond en geïnspireerd bij te blijven.

Huidige baan

Op Dreef kan met jou je huidige baan onder de loep nemen. Je leert hoe jij het beste tot je recht komt, en de balans tussen energiegevers en energievreters kunt verbeteren. Dat kan gaan om je eigen energiebeheer, de werkomgeving, de omgang met collega’s en de inhoud van je werk. Zodat je met meer focus, energie, zelfvertrouwen en plezier kunt werken.

Nieuwe baan

Bij een keuze voor een nieuwe baan ga je met Op Dreef van binnenuit op zoek naar mogelijkheden. Wie ben je, wat wil je en wat kun je (aan), hoe kom je het beste tot je recht? Dat kan ook begeleiding op weg naar een eigen bedrijf zijn. We maken een traject op maat met precies de ingrediënten die je nodig hebt op weg naar een nieuwe baan. Vaak gaat het om een combinatie van een op een sessies en de (groeps)trainingen die Op Dreef aanbiedt.

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, waarbij we jouw wensen en doelen in beeld brengen.