Leven in plaats van overleven
 » Contact

Contact

Mieke de Maaré coacht aan de Berkenlaan 61, 9321 GV Peize. Peize ligt in de “kop” van Drenthe, en is daarmee uitstekend bereikbaar voor cliënten uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Vanaf Zwolle is het een uur, met de auto. Vanuit Groningen zijn er goede busverbindingen met Peize. Trainingen vinden plaats in Glimmen, “Aan ’t Zandpad”, tenzij anders vermeld.

Kennis maken?

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking, wilt u uitzoeken of uw vragen passen bij wat Op Dreef te bieden heeft? Bij vraag en antwoord kunt u al veel informatie lezen. Vervolgens kunt u mij e-mailen met uw vraag, of om een afspraak te maken.
Bellen kan ook; spreek de voicemail in als ik niet kan opnemen, dan bel ik u terug.
Telefoon: 06 – 28 78 23 47.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Op Dreef, blogs lezen over de thema’s waar Op Dreef zich op richt, en diverse tips ontvangen? Meld u dan aan voor de email-nieuwsbrief, die een paar maal per jaar verschijnt. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld u dan even af, dat kan via deze link.

Privacy

Ik ga vertrouwelijk om met uw gegevens. In mijn privacyverklaring kunt u lezen wat ik met uw persoonsgegevens doe en waarom.

Zakelijke gegevens

Bank: Rabobank, IBAN NL95 RABO 01307 65 791, tnv Op Dreef, Peize
KvK nr 04085175
BTW nr 153 58 926.01
Lid NOBCO, aangesloten als practitioner coach; geregistreerd stress-coach bij CSR-centrum

Op Dreef-welkom bord