Leven in plaats van overleven
 » Hoogste tijd?!

Hoogste tijd?!

Hoogste tijd?!

De herfst begint! Maar het lijkt nog wel zomer, deze maand. Verleidt het mooie weer jou ook om in de vakantiestand te blijven? Mij wel een beetje. Vorige week zat ik ’s avonds nog in korte broek op de fiets! Te genieten van de ondergaande zon in de polder, terwijl ook de volle maan al opkwam in de schemer. Zo bijzonder!

Misschien verlang jij ook weer terug naar je vakantie? Of misschien heb je inmiddels genoeg van de warmte, en van het “even niks hoeven”? En wil je, ja wat eigenlijk?
Voor veel mensen is de periode na de zomervakantie een geschikt moment om frisse voornemens vorm te geven. Je komt terug van vakantie, en bekijkt je huis/schuur/zolder met andere ogen. Hoogste tijd om… te schilderen, de schuur of de zolder op te ruimen, of noem maar op!
Maar het kan ook zijn dat je het de hoogste tijd vindt om met jezelf aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld, je leest niet voor niets mijn nieuwsbrief ;-), in het omgaan met je hooggevoeligheid.
Is het voor jou ook tijd? En kun je daar een concrete impuls bij gebruiken?

Bekijk dan het aanbod van mijn najaarsworkshops hieronder. Er staan er 2 op het programma. De eerste is al snel….. hoog tijd om je op te geven!

  • Vrijdag 14 oktober in Glimmen: dagworkshop “De kunst van het schakelen”. Meer genieten en minder stress. Lijkt je dat wel wat? Deze dag leer je hoe je soepel schakelend aan het stuur van je leven kunt staan, met behoud van je vitaliteit. Bovendien ga je met een concreet plan naar huis. Meer informatie vind je op de site
  • Vrijdag 18 november in Glimmen: dagworkshop “Grenzen stellen”. Hoe jouw “nee” opgemerkt en geaccepteerd wordt. Je ervaart hoe je het nu doet, en gaat voelen en oefenen hoe het anders kan. Lees meer op de site

Nog een groepsactiviteit:

  • Vrijdag 28 oktober: Kundalini avondmeditatie in Glimmen, 19.15 – 20.45. Deze activiteit komt binnenkort op de site. Mensen die eerder bij mij gemediteerd hebben ontvangen een uitnodiging.

Hoogste tijd!

Het is al weer bijna weekend. De dagen vliegen voorbij deze week. De vakantieperiode is echt afgelopen. De praktijk draait weer volop. Mijn najaarsworkshops komen er aan. Hoogste tijd om mijn agenda bij jullie onder de aandacht te brengen. Hoogste tijd om deze nieuwsbrief te versturen!
Wie weet ontmoet ik je in Glimmen, in de mooie lokatie “Aan ’t Zandpad”. Wees welkom, als het voor jou ook de (hoogste) tijd is.
Hartelijke groet,
Mieke de Maaré