Op Dreef achter de schermen

Zo. Nog even en dan is het zomervakantie! Voor mij. Voor jou misschien ook? Voor mij is het de tijd van afronden. Laatste coachingsgesprekken voor de vakantie. Kwartaalnota’s maken. Administratie op orde. Laatste rapportage de deur uit. Het meeste hiervan gebeurt achter de schermen. Elk seizoen. Niet iets om een nieuwsbrief over te schrijven.
Toch zijn er dit keer een paar (voor mij) bijzondere dingen achter de schermen gebeurd. Daar wil ik mijn nieuwsbrieflezers graag in meenemen. Hieronder lees je er meer over.

Vóór de schermen

Maar eerst iets dat vóór de schermen zichtbaar is. Want ook al ga jij misschien binnenkort op vakantie, wie weet heb je ook al voornemens voor ná de vakantie. Misschien heb je je wel voorgenomen aan de slag te gaan met je hooggevoeligheid. Je bent tenslotte niet voor niets een lezer van mijn nieuwsbrief 😉

Gratis introductiebijeenkomst voor de basistraining “energieker omgaan met hoogsensitiviteit”, op vrijdag 6 september, van 9.30 – 12 uur
Ben jij op zoek naar concrete handvatten om minder energie te verspillen, en minder vermoeid te raken op een dag? Wil jij meer grip krijgen op je emoties, en ze beter benutten? Dan is deze training van 6 dagdelen wellicht iets voor jou. Hij start op 20 september. Lees meer over de training, en de trainingsdata.
Ben je geïnteresseerd en wil je mogelijk de training volgen? Wees welkom op 6 september om je nader te informeren, met mij kennis te maken, en te ervaren of je je thuis voelt op de trainingslocatie. Dat is dit najaar mijn praktijkruimte in Peize. De ruimte is beperkt, aanmelding voor de introductiebijeenkomst is verplicht. 

Achter de schermen 1: aan de slag met mijn website

Ja echt. Het was hoognodig. Zei Géke. Géke Mennink van Wieswies, die al jaren nauwgezet en klantvriendelijk mijn website beheert. “Nu al?”, dacht ik. Want de tijd vliegt, en ik hecht me altijd aan wat ik heb. En aan wat werkt. Maar Géke zegt niet zomaar wat. En toen ik écht ging kijken, zag ik het ook. Hoe verouderd de site er al weer uitzag. En dat niet alles zo mooi werkte. En bovendien, dat het simpeler kon. Dat laatste sprak me dan wel weer aan.

Afijn. Achter de schermen zijn Géke en ik hard bezig geweest met het opfrissen en afslanken van de site. Een hele klus. Soms lastig denkwerk en soms spannende dingen. Zoals nieuwe foto’s laten maken. Het hield me bezig. De indeling, de beelden. 

Vertrouwd maar toch anders: nieuwe website online !

En nu is het nieuwe jasje er! Veel is vertrouwd, maar de aanblik is echt anders. Mooier, en duidelijker, vinden Géke en ik. En net als bij de 1e en de 2e versie van mijn site, voelt het ook nu weer spannend. En kwetsbaar. Want de site is mijn visitekaartje.
Voor jullie, nieuwsbrieflezers, is die site natuurlijk niet spannend. Maar als je het leuk vindt: ga even kijken wat je ervan vindt! Ziet het er mooi uit? Kun je je weg erop vinden? Werkt er misschien toch nog iets niet? Wij horen het graag! En ja: zowel positieve feedback als kritische opmerkingen zijn welkom! 

Achter de schermen 2: Hoe langer hoe liever

Niet alles in mijn leven is goed gegaan. Zeker niet mijn eerste stappen op het liefdespad. Maar sinds ik 34 jaar geleden de man van mijn leven ontmoette, is het gelukt om stap voor stap een stabiele en liefdevolle relatie op te bouwen, waarin we ook altijd veel plezier hebben gehad. Daar ben ik trots op! En dat mag zo af en toe flink gevierd worden. Dat deden we na 5 jaar, en na 10 jaar. En ook 25 jaar samen hebben we met een groot feest gevierd. 
Maar getrouwd waren we nog nooit. En dat hebben we afgelopen april wel gedaan! Met onze 2 dochters als getuigen en ceremoniemeesters. Het huwelijk in het bijzijn van familie en goede vrienden, en ’s avonds een groot feest. Een heel bijzondere gebeurtenis, nog mooier en betekenisvoller dan we vooraf hadden gehoopt. Juist ook de rol die onze dochters speelden, maakte het zo speciaal. 
Het motto op de huwelijkskaart: hoe langer hoe liever. En dat staat ook in onze ringen gegraveerd. Af en toe moet je de liefde vieren!

Tenslotte

De afgelopen maanden heb ik intensief beleefd. Zowel het huwelijk, als het bezig zijn met de website, namen veel plaats in. En goede “herbelever” als ik ben, kan ik steeds opnieuw genieten van al die mooie momenten in april. Ook de beeldindrukken blijven opduiken. Fijn is dat  Momenteel concurreren ze met het nieuwe beeldmateriaal op de site. Een drukte van belang dus, in mijn systeem. En ja, dat kost ook energie. Ieder hoogsensitief mens weet: zowel onprettige als prettige ervaringen kunnen energie slurpen, als je je eraan overgeeft. Gelukkig is het bijna vakantie!

Ik wens jou een fijne en ontspannen zomer, wat je ook gaat doen. Ik hoor graag je reactie op mijn nieuwe site. En als je wilt: tot ziens in september! 

Vriendelijke groet,
Mieke de Maaré