Basistraining energieker omgaan met hooggevoeligheid

Hooggevoelige mensen zijn vaak meer aan het “overleven”, dan aan het leven. Vaak komt dat omdat ze veel energie verspillen, en niet goed weten hoe ze hun eigen “energie-huishouding” voeren. Of niet weten hoe ze die moeten veranderen. Ook maken ze zich veel zorgen over hoe anderen tegen hen aankijken… Herkenbaar? Dan heb jij wellicht veel te leren in de basistraining “energieker omgaan met hooggevoeligheid” van 6 dagdelen.

Concrete handvatten

Je leert je eigen energie-stijlen herkennen, krijgt handvatten om effectiever met je energie om te gaan, en minder vermoeid te raken. Je gaat herkennen hoe jij overprikkeld raakt, en hoe je kunt zorgen dat dat minder vaak gebeurt. Ook je dagritme en manier van denken, voelen en communiceren komen aan bod. We zullen in de groep ervaringen uitwisselen, maar je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. In de groep is plaats voor diepgang, maar niet voor uitwerking van individuele thema’s die therapeutische begeleiding behoeven. Uitgangspunt is dat deelnemers elkaars grenzen respecteren. De groep komt tweewekelijks bij elkaar. Interesse? Neem contact op voor meer informatie. Ik heb nog geen nieuwe data vastgesteld.

Wanneer, waar, wie, kosten

  • Vrijdagochtenden van 9.30 – 12 uur
  • Omgeving Peize/Haren
  • Aantal deelnemers minimaal 5, maximaal 8
  • Kosten particulier € 285 (incl BTW), zakelijk op aanvraag

Verdiepingstraining “Energieker omgaan met hooggevoeligheid “

Na de Basistraining “energieker omgaan met hooggevoeligheid” biedt deze training een vervolg met meer verdieping. De training wordt naar behoefte en op maat samengesteld voor mensen die aan de basistraining deelnamen.